• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moja Korpa (

    )
  • Moj Nalog
Prijavi se
Kokosov šećer 4 gr
Kokosov šećer 4 gr
Kokosov šećer 4 gr
Kokosov šećer 4 gr
  • Fornatura Kokosov šećer, se dobija prikupljanjem soka iz cveta kokosove palme (Coco Nucifera). Sok termički obradjuje i isparavanjem viška vode, dolazi se do kokosovog šećera. Kokosov šećer se dobija ne rafinisanjem i bez aditiva. Ovo je jedinstvena tradicija stanovnika Indonezije, koje je poznato po proizvodnji najkvalitetnijeg kokosovog šećera u svetu.

    Kokosov šećer je prirodan šećer organskog porekla i predstavlja bogat izvor vitamina i minerala. Sadrži dvostruko više gvožđa, četiri puta više magnezijuma i deset puta više cinka od smeđeg šećera. Takođe, kokosov šećer, je bogat izvor vitamina, pogotovo B1, B2, B3 i B6. Pored navedenih nutritivnih vrednosti, benefit korišćenja kokosovog šećera se ogleda i u niskom glikemijskom indexu GI35, što je veoma bitno kako za normalno lučenje insulina iz pankreasa. Na osnovu laboratorijskih analiza utvrdjeno je da je kokosov šećer bogat izvor Kalijuma, Cinka, Gvožđa, Nijacina, Magnezijuma i drugih minerala. Predstavlja prirodni izvor dvanaest (12) bitnih kompleksa vitamina B, vitamina C i ima neutralni pH. Čak ima i 1,3% proteina. Usled svega pomenutog, hranljiva vrednost kokosovog šećera je mnogo veća u odnosu na sve druge šećere.

Kokosov šećer 4 gr

08,00 RSD
  • Fornatura Kokosov šećer, se dobija prikupljanjem soka iz cveta kokosove palme (Coco Nucifera). Sok termički obradjuje i isparavanjem viška vode, dolazi se do kokosovog šećera. Kokosov šećer se dobija ne rafinisanjem i bez aditiva. Ovo je jedinstvena tradicija stanovnika Indonezije, koje je poznato po proizvodnji najkvalitetnijeg kokosovog šećera u svetu.

    Kokosov šećer je prirodan šećer organskog porekla i predstavlja bogat izvor vitamina i minerala. Sadrži dvostruko više gvožđa, četiri puta više magnezijuma i deset puta više cinka od smeđeg šećera. Takođe, kokosov šećer, je bogat izvor vitamina, pogotovo B1, B2, B3 i B6. Pored navedenih nutritivnih vrednosti, benefit korišćenja kokosovog šećera se ogleda i u niskom glikemijskom indexu GI35, što je veoma bitno kako za normalno lučenje insulina iz pankreasa. Na osnovu laboratorijskih analiza utvrdjeno je da je kokosov šećer bogat izvor Kalijuma, Cinka, Gvožđa, Nijacina, Magnezijuma i drugih minerala. Predstavlja prirodni izvor dvanaest (12) bitnih kompleksa vitamina B, vitamina C i ima neutralni pH. Čak ima i 1,3% proteina. Usled svega pomenutog, hranljiva vrednost kokosovog šećera je mnogo veća u odnosu na sve druge šećere.
08,00 RSD
DODAJ U LISTU ŽELJA

Slični proizvodi

Lan zlatni Superfood 200 gr
Lan zlatni Superfood 200 gr
Nema na stanju
Lan zlatni Superfood 200 gr
160,00 RSD
Ovsena kaša čokolada, lešnik, badem organic 60 gr
Ovsena kaša čokolada, lešnik, badem organic 60 gr
Nema na stanju
Ovsena kaša čokolada, lešnik, badem organic 60 gr
Azuki pasulj 500 gr
Azuki pasulj 500 gr
Nema na stanju
Azuki pasulj 500 gr
380,00 RSD
Amla u prahu 100 gr
Amla u prahu 100 gr
Nema na stanju
Amla u prahu 100 gr
480,00 RSD